•   Televisió en Línia -TV en línia -Rússia -Rússia 1 HD 

Canal de TV: Rússia 1 HD
Rússia 1 HD
País:  Rússia
Categoria: Tv pública
3.3 de 5
60 vots
Rússia 1 HD - descripció, revisió, qualificació

Rossiya-1 HD és un canal de televisió públic obligatori de tota Rússia. Forma part de la Companyia de Radiodifusió i Televisió Estatal de Rússia (VGTRK). En els anuncis, s'esmenta com el canal "Rússia". "Rússia-1" és el canal de televisió principal i principal de la companyia estatal de televisió i ràdio de tota Rússia. El canal de televisió Rossiya-1 té finestres d'aire unificades per a totes les sucursals regionals de la Companyia de Radiodifusió i Televisió Estatal de Rússia, que emeten els blocs de notícies locals "Vesti-Local Time" i programes de producció pròpia als blocs "Rússia-Local". Temps".

Mira Canal Rússia 1 HD en línia gratuïtament amb bona qualitat

El canal de televisió Russia 1 és un conegut canal de televisió rus, que es va fundar el 1996 a partir del segon programa. El canal de televisió Russia 1 es pot veure gratuïtament a Internet amb una discussió sobre temes sensibles, retransmissions de competicions esportives, aquí podreu veure noves pel·lícules, comèdies i drames de diverses parts de la vostra pròpia producció, així com programes de notícies. El canal també mostra l'emissió de blocs regionals individuals de les sucursals locals de la Companyia de Radiodifusió i Televisió Estatal de tota Rússia.

Transmissió en directe del canal de televisió Russia 1 HD en línia sense registre

A les hores del matí abans de la feina, l'espectador pot veure el programa "Morning of Russia", animar-se amb els presentadors i fer exercicis, així com aprendre alguna cosa nova de la vida de les estrelles, familiaritzar-se amb fets interessants que són útils per a la vida. . A més, els usuaris del nostre lloc estan esperant una caixa de notícies noves al programa Vesti. Després de la feina, l'espectador pot relaxar-se sota l'emissió en directe amb el brillant i emotiu Andrei Malakhov, que realitzarà una investigació periodística d'una història concreta juntament amb el públic i esbrinarà qui té raó i qui s'equivoca. Per a Andrei Malakhov, no hi ha preguntes que no es puguin respondre. Els amants del drama, sens dubte, gaudiran del drama emocional de diversos episodis "Sklifosovsky", que també s'executa a la tarda els dies laborables.

Rússia 1 HD en línia - Tv en directe

БРИКС ТВ  Rússia / Notícies
БРИКС ТВ - международная медиасеть стран BRICS (Бразилия, Россия, Индия, Китай, ЮАР) с потенциальной аудиторией в 3,5 миллиарда человек. Миссия

  • 80
4 de 5
6 vots
Юность RU  Rússia / Nens
Юность RU - это не «видеожвачка», а канал для активного восприятия. Гиперпассивным и суперленивым смотреть не рекомендуется!

  • 60
2.5 de 5
11 vots
TV Center  Rússia / Tv pública
TV Center és una de les principals companyies de televisió russes, els programes de la qual es van emetre per primera vegada el 9 de juny de 1997.

  • 60
3.4 de 5
24 vots
Охотник и Рыболов  Rússia / Estil de vida
Охотник и рыбак - это увлекательное путешествие в мир древних инстинктов и умений, в мир приключений и ярких эмоций. Следуйте за нами вдали от

  • 80
4 de 5
4 vots
Витрина ТВ  Rússia / Tele-shops
«Витрина ТВ» - это интерактивный телевизионный магазин, который открывает новый формат качества услуг и товаров для клиента. "Витрина ТВ" -

  • 80
3.7 de 5
8 vots
Живое ТВ  Rússia / Música de tv
Живое ТВ – Вещание из концертного зала UnderTheGround Stage. Всегда прямой эфир.

  • 60
2.8 de 5
9 vots