•   Televisió en Línia -TV en línia -Romania -Kanal D 

Canal de TV: Kanal D
Kanal D en línia - Tv en directe

Transmissió des del lloc oficial
Es permet l'emissió d'aquest canal i es realitza a la pàgina web oficial del canal, Feu clic al reproductor
Kanal D
País:  Romania
Categoria: Tv pública
4 de 5
34 vots
Els últims vídeos del canal
Casa Iubirii - Nicoleta e in PERICOL! Gratiela si Kinga..au chef de joaca!
8:51
ROventura(02.07.2022) - Delta Siretului, una dintre cele mai frumoase povești din turismul românesc
49:05
Stirile Kanal D (02.07.2022) - Zboruri anulate, calatori "in aer"! | Editie de pranz
27:39
Premi-vara cutreiera tara! 21 IULIE, EXTRAGEREA FINALA! @Radio Impuls te premiază cu o mașină!
0:41

Carrega'n més
Kanal D - descripció, revisió, qualificació

Kanal D România este o televiziune din trustul de televiziune turc Doğan care emite conținut mixt din România. Este construită pe modelul televiziunii cu același nume din Turcia.
Kanal D Romania: un carusel al emotiilor, umorului, povestilor de viata inspirationale si al informatiilor pertinente si relevante.
Kanal D continua sa va ofere entertainment de calitate, formate TV unice pe piata din Romania, informatie pura, livrata cu responsabilitate voua, milioanelor de romani care ne urmariti zilnic la TV.
Kanal D, televiziune ce se află în top trei stații generaliste din România, a emis pentru prima dată pe 1 martie 2007, ca parte a celei mai mari companii de media din Turcia, Doğan Yayin Holding. Susținută de experiența și tradiția trustului Doğan Yayin Holding, stația Kanal D și-a fixat ca obiectiv continuarea acestui model de succes și în România. Conținutul de calitate ce combină cu succes programe de știri cu seriale turcești și producții proprii, inovatoare, dar și producțiile realizate după formate internaționale, sunt pilonii pe care s-au construit, de la bun început, instituția media, dar și filosofia Kanal D.
În luna ianuarie 2015 Kanal D își consolida poziția a 3-a cu un market share de 7,5% în prime time (18:00-24:00) și se distanța astfel considerabil față de ocupantul locului 4.
Punerea în practică a unei viziuni îndrăznețe și coerente și-a arătat, în curând, efectele: În anul 2016, la aproape 10 ani de la intrarea pe piața media din România, Kanal D a ajuns în topul primelor 3 televiziuni generaliste din România.Kanal D en línia - Tv en directe

LAYT TV Romania  Romania / Música de tv
LAYT TV Romania

  • 100
5 de 5
1 vots
TV Total Vaslui  Romania / Tv pública
NOTE, REPORTAJE, STIRI, EMISIUNI IN DIRECT

  • 80
4 de 5
3 vots
Tele'M Botosani  Romania / Notícies
Tele’M este un post de televiziune local cu capital integral privat si reprezinta rezultatul celei mai mari investitii facute dupa 1989 in mass-media

  • 100
4.5 de 5
2 vots
TVR 2  Romania / Tv pública
TVR 2 este al doilea canal al televiziunii publice din România, TVR. A fost înființat pe data 2 mai 1968 sub numele de „Programul 2”

  • 100
5 de 5
2 vots
Kiss TV  Romania / Música de tv
Hit Music Station. Kiss TV este un post de televiziune cu specific muzical, care se adresează tinerilor cu vârsta între 18 și 30 de ani, parte a

  • 40
2.4 de 5
5 vots
TVR 1  Romania / Tv pública
TVR 1 este canalul principal al Societății Române de Televiziune. Este primul canal de televiziune apărut în România, pe 31 decembrie 1956. Până în

  • 80
4.4 de 5
5 vots