•   Televisió en Línia -TV en línia -Macedònia -Телевизија Орбис 

Canal de TV: Телевизија Орбис
Телевизија Орбис en línia - Tv en directe

Transmissió des del lloc oficial
Es permet l'emissió d'aquest canal i es realitza a la pàgina web oficial del canal, Feu clic al reproductor
Телевизија Орбис
País:  Macedònia
Categoria: Notícies
4 de 5
2 vots
Телевизија Орбис - descripció, revisió, qualificació

Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола. Орбис е медиум со претежно забавен општ

Телевизија Орбис en línia - Tv en directe

ТВ канал ВИС  Macedònia / Estil de vida
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 de 5
4 vots
Телевизија 24  Macedònia / Notícies
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 de 5
22 vots
Алфа ТВ  Macedònia / Tv pública
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 de 5
2 vots
Cegrani TV  Macedònia / Tv pública
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 de 5
7 vots
Телевизија Бела  Macedònia / Tv pública
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

  • 80
3.6 de 5
3 vots
Здрава Телевизија  Macedònia / Tv pública
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 de 5
5 vots