•   Televisió en Línia -TV en línia -Kosovo -Klan Kosova 

Canal de TV: Klan Kosova
Klan Kosova en línia - Tv en directe

Transmissió des del lloc oficial
Es permet l'emissió d'aquest canal i es realitza a la pàgina web oficial del canal, Feu clic al reproductor
Klan Kosova
País:  Kosovo
Categoria: Tv pública
3.2 de 5
7 vots
Klan Kosova - descripció, revisió, qualificació

Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on terrestrial and satellite networks. It was launch

Klan Kosova en línia - Tv en directe

Tribuna Channel  Kosovo / Estil de vida
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.5 de 5
4 vots
RTK  Kosovo / Tv pública
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
3.8 de 5
8 vots
Arta TV  Kosovo / Tv pública
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 80
3.7 de 5
4 vots
RTV Mir  Kosovo / Tv pública
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 60
3 de 5
1 vots
Zico TV  Kosovo / Tv pública
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 de 5
1 vots
TV Opinion  Kosovo / Tv pública
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 de 5
1 vots