•   Televisió en Línia -TV en línia -Kosovo -RTSH 

Canal de TV: RTSH
RTSH en línia - Tv en directe

Transmissió des del lloc oficial
Es permet l'emissió d'aquest canal i es realitza a la pàgina web oficial del canal, Feu clic al reproductor
RTSH
País:  Kosovo
Categoria: Tv pública
4 de 5
4 vots
RTSH - descripció, revisió, qualificació

RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar), five digital thematic television station

RTSH en línia - Tv en directe

Klan Kosova  Kosovo / Tv pública
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 60
3.2 de 5
7 vots
TV Opinion  Kosovo / Tv pública
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 de 5
1 vots
TV Most  Kosovo / Tv local
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 de 5
2 vots
TV Besa  Kosovo / Tv pública
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 de 5
1 vots
Arta TV  Kosovo / Tv pública
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 80
3.7 de 5
4 vots
RTK  Kosovo / Tv pública
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
3.8 de 5
8 vots